Vermoedelijk brandstichting in bedrijfspand in Rheden

Foto: Persbureau Heitink

RHEDEN – Bij een bedrijfspand aan de Doctor Langemeijerweg in Rheden heeft donderdagmiddag een brand gewoed. Mogelijk is er sprake van brandstichting. Even voor 15.30 uur hoorde een buurtbewoner een ontploffing bij het pand en zag rook eruit komen. De bewoner had even daarvoor ook vier personen in de leeftijd van 16 jaar weg zien fietsen.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse en kon nadat het hek open was geknipt, het vuur snel blussen. Maar de schade binnen is groot. Heeft u wat verdachts gezien of gehoord neem dan contact op met de politie. Dit kan via 0900 8844.

Update
In het pand was tot oktober vorig jaar GS Staalwerken gevestigd. Sinds het vertrek van dit bedrijf staan de hallen leeg. De directie was vrijdag niet bereikbaar voor commentaar op de gebeurtenissen van donderdag.