Tuinwandeling over 400 jaar tuingeschiedenis bij Middachten

Tuinwandeling over 400 jaar tuingeschiedenis bij Middachten Foto: Studio Rheden

DE STEEG – Op landgoed Middachten wordt op zondag 29 augustus naast een lezing ook een tuinwandeling georganiseerd over de historie en de gedeeltelijke nieuwe restauratie van een van de tuinen: de Oostparterre.

Peter Verhoeff, landschapsarchitect begeleidde de restauratie. Hij zal bezoekers meenemen in een stukje geschiedenis en toekomst. Er is de afgelopen jaren hard gewerkt aan de renovatie van een groot gedeelte van de Oostparterre. Zo zijn er zandstenen muurtjes teruggebracht, is het gazon verdiept en is er nieuwe beplanting aangebracht. En dat project is nu afgerond. Aanmelden voor de tuinwandeling kan via Middachten.nl.

Het bericht Tuinwandeling over 400 jaar tuingeschiedenis bij Middachten verscheen eerst op Studio Rheden.

Door: Mediapartner Studio Rheden