Natuur fotograferen met smartphone of tablet voor kinderen

Natuur fotograferen met smartphone of tablet voor kinderen Foto: Studio Rheden

RHEDEN – Kinderen van 8 tot en met 12 jaar kunnen binnenkort bij bezoekerscentrum Veluwezoom terecht voor een workshop natuurfotografie met hun smartphone of tablet. Kinderen kunnen zich met hun ouders / begeleiders bij Oerrr aanmelden via de website van Natuurmonumenten of bij de balie van het Bezoekerscentrum.

Fotograferen met een smartphone is tegenwoordig heel gemakkelijk geworden. Mooie foto’s maken blijft echter een kunst. Zeker als je graag foto’s buiten in de natuur maakt. De workshop natuurfotografie wordt gehouden op woensdag 25 augustus en duurt van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Het bericht Natuur fotograferen met smartphone of tablet voor kinderen verscheen eerst op Studio Rheden.

Door: Mediapartner Studio Rheden