Huttenbouwweek Rhevak afgesloten met groot kampvuur

Huttenbouwweek Rhevak afgesloten met groot kampvuur Foto: Studio Rheden

RHEDEN – Een groot kampvuur maakte vrijdagavond een einde aan het kindervakantiekamp. Rhevak werd afgesloten met een groot vuur gemaakt van de hutten die de afgelopen week werden gebouwd. De natuurlijk hield de Rhedense brandweer vrijdag ook een oogje in het zeil tijdens het verbranden van het afvalhout.

Tijdens de kindervakantieweek bouwden de kinderen tot en met 12 jaar hutten op het terrein langs de Kanovijver. Aan ouders werd ook nog een mogelijkheid geboden om coronaproof te komen kijken en de kinderen werden ook nog getrakteerd op ijsjes.

Dieren
De huttenbouwweek Madierodam in Dieren is dit jaar van maandag 30 augustus tot en met vrijdag 3 september. In Velp wordt dit jaar geen huttenbouwweek gehouden.

Het bericht Huttenbouwweek Rhevak afgesloten met groot kampvuur verscheen eerst op Studio Rheden.

Door: Mediapartner Studio Rheden