Open Monumentendag gaat dit jaar door

Open Monumentendag

RHEDEN – Open Monumentendag ging in 2020 door Corona helaas niet door. Maar dit jaar stelt een aantal particuliere eigenaren en organisaties in Rheden en Rozendaal hun monument weer open voor publiek. Maar niet zoals gebruikelijk; de nadruk ligt op het buitengebeuren.

In elk van de zeven dorpen van de gemeente Rheden en in Rozendaal is wel iets te doen tijdens Open Monumentendag op zaterdag 11 september en zondag 12 september. Er zijn onder andere excursies, (begeleide) wandelingen, rondleidingen en fietstochten.

Bezoek bijvoorbeeld voormalig café Laros in Velp, de prachtige tuinen van Middachten in De Steeg, jachthuis Imbosch in Rozendaal of de voormalige turnhal in Ellecom. Een overzicht van het gehele programma is hier te vinden.

Door: Mediapartner Studio Rheden