Niet vergeten: A348 tussen Velp en Dieren wordt afgesloten

Niet vergeten: A348 tussen Velp en Dieren wordt afgesloten Foto: Studio Rheden

RHEDEN – Komende weekend gaat het gebeuren. Dan sluit provincie Gelderland de A348 tussen Dieren en afrit 1 bij Worth-Rheden.

De A348 wordt van vrijdag 10 september 22.00 uur tot en met zondag 12 september in beide richtingen afgesloten voor verkeer in beide richtingen tussen Velp (afrit 1 bij Worth-Rheden) en Dieren (aansluiting N348/N317).

De provincie moet dan werkzaamheden uitvoeren aan het asfalt en nieuwe belijning aanbrengen.

De oprit bij Velp bij Worth-Rheden (afrit 1) richting knooppunt Velperbroek blijft wel open. De werkzaamheden maken onderdeel uit van het groot onderhoud aan de snelweg A348. Provincie Gelderland leidt doorgaand verkeer om via de A12, N338 en N317.

Industrieterrein de Beemd
Industrieterrein de Beemd blijft tijdens de werkzaamheden wel bereikbaar. Bestemmingsverkeer kan via knooppunt Velperbroek naar de afrit voor de Beemd rijden. Verkeer vanaf de Beemd vervolgt zijn weg via de A348 en rijdt via afrit 1 (bij Worth Rheden) en de A348 terug naar knooppunt Velperbroek. Vervolgens kan de omleidingsroute via de A12, N338 en N317 gebruikt worden.

Vervangen vangrail
Tussen 12 september en 22 oktober 2021 vervangt provincie Gelderland de vangrail van de A348. Tijdens deze werkzaamheden is er over een lengte van steeds 4 kilometer 1 rijstrook afgesloten. De afsluiting verplaatst zich aan de hand van de plaats waar de vangrail vervangen wordt. Maar het verkeer heeft hier weinig hinder van.

Het bericht Niet vergeten: A348 tussen Velp en Dieren wordt afgesloten verscheen eerst op Studio Rheden.

Door: Mediapartner Studio Rheden