Dit is de vaccinatiegraad in Rheden en Rozendaal

Foto: pixabay

RHEDEN – Voor het eerst sinds de start van de vaccinatiecampagne heeft het RIVM gedetailleerde vaccinatiecijfers per gemeente vrijgegeven. Maar er zijn onderling grote verschillen: op Schiermonnikoog is bijvoorbeeld 93 procent ingeënt, tegen 23 procent in Urk. Maar hoe staat het ervoor in Rheden en Rozendaal?

Gemiddeld is in Nederland circa 85 procent van de volwassenen deels ingeënt, en 77 procent volledig.

Rheden
In Rheden heeft 86 procent van de volwassenen één prik gehad en 77 procent is volledig gevaccineerd.

Van de twaalf- tot zeventienjarigen is in Rheden 59 procent deels gevaccineerd en 45 procent volledig. Van alle twaalf-plussers ligt de vaccinatiegraad daarmee op 84 procent voor één prik en 75 procent op twee prikken.

Rozendaal
In Rozendaal heeft 93 procent van de volwassenen één prik gehad en 84 procent is volledig gevaccineerd.

Van de twaalf- tot zeventienjarigen is in Rozendaal 71 procent deels gevaccineerd en 57 procent volledig. Van alle twaalf-plussers ligt de vaccinatiegraad daarmee op 91 procent voor één prik en 81 procent op twee prikken.