Brandweer redt cavia uit speeltoestel in Velp

Brandweer redt cavia uit speeltoestel in Velp Foto: Studio Rheden

VELP – De brandweerlieden in Velp kregen vrijdagmiddag een opmerkelijke melding binnen: ze moesten een cavia uit een speeltoestel redden. Het beestje zat vast in één van de toestellen in de speeltuin aan de Nieuwstraat in Velp.

De cavia eruit halen was makkelijker gezegd dan gedaan. Uiteindelijk moest de brandweer het toestel demonteren, waarna het dier levend en wel gevangen kon worden door het baasje. Hoe het huisdier in het toestel is gekomen, is niet duidelijk.

De brandweer heeft een melding gemaakt bij de gemeente omdat het speeltoestel uit elkaar is gehaald. Waarschijnlijk moet het toestel daarom opnieuw worden gekeurd.

Het bericht Brandweer redt cavia uit speeltoestel in Velp verscheen eerst op Studio Rheden.

Door: Mediapartner Studio Rheden