Politie zoekt getuigen van bedreiging met wapen

Foto: Google Maps / Politie

RHEDEN – De politie is op zoek naar getuigen die afgelopen zaterdag (25 september) een zwarte scooter hebben gezien met daarop twee personen. Die hebben op de Arnhemsestraatweg in Rheden een fietser bedreigd met vermoedelijk een vuurwapen.

Het incident gebeurde tussen 01:15 uur en 01:30 uur op de Arnhemsestraatweg, circa 200 meter voor de rotonde met de Oranjeweg te Rheden.

De fietser werd ingehaald door de zwarte scooter en minderde vaart bij het passeren. De fietser zag vervolgens dat de persoon achterop de scooter een op een vuurwapen gelijkend voorwerp op hem richtte. Vervolgens reden beide personen de Oranjeweg te Rheden op. Beide personen droegen een zwarte jas.

De politie is inmiddels een onderzoek gestart. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Belt u liever anoniem, dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem (0800–7000). Heeft u camerabeelden of dashcam beelden met daarop de mogelijke verdachten, dan wil de politie dat ook graag weten.