IVN Oost-Veluwezoom maakt ochtendwandeling op Dierendag

IVN Oost-Veluwezoom maakt ochtendwandeling op Dierendag Foto: Studio Rheden

RHEDEN – IVN Oost-Veluwezoom organiseert een ochtendwandeling op maandag 4 oktober met het thema: “landschap, door weer en wind gevormd” in de buurt van Rheden. De wandeling start om 09.30 uur vanaf restaurant De Houtplaats aan de Schietbergseweg in Rheden en duurt circa 2 uur.

Gedurende deze herfstwandeling wordt stil gestaan bij de effecten van het klimaat op de natuur. Welke sporen zijn zichtbaar, achtergelaten in dit wandelgebied na extreme droogte, felle regenbuien, storm en de tornado van 4 juni 2019.

Hoewel de corona maatregelen versoepeld zijn, wordt er in kleine groepjes gewandeld over brede paden en paddenstoelen op gepaste afstand bewonderd. Vooraf aanmelden is nodig, want het aantal deelnemers is beperkt. Aanmelden kan gratis via ivn.nl.

 

Het bericht IVN Oost-Veluwezoom maakt ochtendwandeling op Dierendag verscheen eerst op Studio Rheden.

Door: Mediapartner Studio Rheden