Geen nieuwjaarsreceptie maar een nieuwjaarsfilm

Gemeentehuis Rheden Foto: Studio Rheden

– Het is voor de gemeente Rheden ook dit jaar niet mogelijk een nieuwjaarsreceptie te houden door de aangescherpte coronamaatregelen. Begin 2022 zou er een receptie worden gehouden in Laag-Soeren voor inwoners, ondernemers, verenigingen, instellingen, raadsleden en het college.

Om toch iedereen een goed jaar te kunnen wensen, is er een nieuwjaarsfilm opgenomen bij Studio 26 in Velp met als thema ‘Ontdek je talent’.

De film gaat vooral over Rhedense jongeren die ondanks deze moeilijke coronatijd toch hun kansen pakken en talenten ontplooien, zo vertellen burgemeester Carol van Eert en Marc Budel (wethouder cultuur, sport en jeugd) in een kort filmpje.

Door: Martin Slijper, Mediapartner Studio Rheden