Automobilist rijdt fietser aan en rijdt door

Archief rotonde Arnhemsestraatweg Velp. Foto: Martin Slijper

– De politie zoekt een automobilist die afgelopen dinsdagavond (4 januari) om 19.30 uur een fietser heeft aangereden. Het ongeluk gebeurde op de rotonde van de Arnhemsestraatweg en de Nordlaan in Velp.

De fietser reed op de Arnhemsestraatweg over de rotonde van Arnhem richting het centrum van Velp. Vanuit de Nordlaan kwam een personenauto die de fietser te laat zag, waardoor er een botsing ontstond. De fietser is hierbij met een zeer harde klap op de motorkap van de personenauto gekomen en licht gewond geraakt.

Automobilist rijdt door

Nadat de automobilist aan de fietser vroeg hoe het met hem ging reed de auto er met hoge snelheid vandoor.

Het gaat mogelijk om een nieuwe witte BMW (4 deurs). De bestuurder was 20 tot 30 jaar oud, licht getint, klein postuur en gekleed in een wit / rood Adidas pakje. De politie is inmiddels een buurtonderzoek gestart in de omgeving.