Wie vertegenwoordigt nieuwkomer Volkspartij Politiek Rheden bij de gemeenteraadsverkiezingen?

Volkspartij Politiek Rheden. Foto: Volkspartij Politiek Rheden

– Over enkele weken is het zover. Dan kunnen we weer kiezen wie ons gaat vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Nieuw in de gemeente Rheden is ‘Volkspartij Politiek Rheden’ van een oud raadslid Theo Kooijmans uit Velp. De lijsttrekker en oprichter is in het dagelijks leven projectmanager informatietechnologie, hij zat 15 jaar geleden in de raad voor de partij Leefbaar Rheden.

Afgelopen maandag is de kandidatenlijst bekendgemaakt.

Op de tweede plek de gepensioneerde Henk Reusink uit De Steeg. Reusink is bekend als vastgoedeigenaar o.a. van Theothorne Dieren.

Wim Budel uit Velp vinden we op de derde plaats, tevens gepensioneerd. Budel heeft ruim 30 jaar in dienst van Defensie gewerkt als kok in de verzorgende sector.

Ondernemer Peter van Heumen uit Dieren staat op de vierde plek. Van Heumen is eigenaar van geluid, licht en beeld winkel Backwood Music uit Dieren.

Michael Crum uit De Steeg is nummer vijf. De 20-jarige werkt in de horeca, is mede-bestuurder van cultureel centrum Theothorne en is student commerciële economie aan de Hogeschool Arnhem-Nijmegen.

Op nummer zes staat Henk Hagen uit Velp. Henk was voor zijn pensioen werkzaam bij de Koninklijke Marine. Ook heeft hij acht jaar ervaring in de gemeentepolitiek bij Leefbaar Rheden.