Wateroverlast op Zutphensestraatweg tussen Velp en Rheden

Wateroverlast Zutphensestraatweg Rheden Foto: Brandweer Rheden

– Regen en wind blaast ons stevig om de oren de laatste dagen. Dat was maandagmorgen ook te merken op de Zutphensestraatweg tussen Rheden en Velp. Een gedeelte van de provinciale weg en het fietspad was daar onder water gelopen.

Daarom heeft de brandweer de weg (N785) maandagmorgen urenlang helemaal afgesloten.

Afbeelding
Wateroverlast Zutphensestraatweg Rheden Foto: Brandweer Rheden

”Door de vele regenval de afgelopen dagen is een deel van een weiland ondergelopen en dat zorgde voor gevaarlijke situaties voor het (fiets)verkeer op de provinciale weg”, zo meldt de Brandweer. “Wij hebben het water deels weggepompt zodat het weer veilig is. Na een kleine 3 uur waren wij klaar. ”

Afbeelding
Wateroverlast Zutphensestraatweg Rheden Foto: Brandweer Rheden

Door: Martin Slijper, Mediapartner Studio Rheden