Jelte Kolkman, de no. 2 op de lijst van de VVD daagt andere politieke partijen uit

Kolkman daagt partijen uit

– Jelte Kolkman van de VVD heeft alle politieke partijen in de gemeente Rheden uitgedaagd om met de jongste kandidaat op de lijst in debat te gaan. Jelte wil een jongerendebat. Het valt het op dat een groot deel van de partijen beweren er te zijn voor de jeugd, de jongeren en de toekomst van onze gemeente. Dus hij wil het ook over de inhoud hebben.

Daarom organiseert Jelte een jongerendebat op zijn school; Het Rhedens in Dieren op dinsdag 8 maart van 13.00 uur tot 14.00 uur. Uiteraard zitten leerlingen van Het Rhedens in de zaal.

Met dit debat wil Jelte drie punten bereiken. Laten zien wat jongeren kunnen betekenen voor de gemeente, de jongeren politieke interesse stimuleren en inwoners van de gemeente laten zien wat de standpunten van de partijen zijn op het gebied voor jongeren zijn.

Jelte: “Anderhalve week voor de verkiezingen word ik 18 jaar en dan hoop ik veel van onze inwoners, als jongste raadslid van Nederland, te mogen vertegenwoordigen. Dan kan ik de problemen die jongeren ervaren aan kaarten, mijn best doen om ze op te lossen en de brug tussen verschillende generaties slaan. Want de komende vier jaar staan er veel onderwerpen op de agenda die urgent zijn voor jongeren.”