Bureau Arnhem komend jaar op tv bij RTL 4

Politie Foto: Studio Rheden

– Ewout Genemans gaat na Bureau Burgwallen, Bureau 040 en Bureau Hofstad nu in Arnhem aan de slag. Komend jaar is de negendelige serie over het werk van de agenten te zien op RTL 4. Verschillende ‘politieduo’s’ in Arnhem worden ruim een half jaar gevolgd. De kans bestaat dat gemeente Rheden ook voorbij komt.

Ruim een half jaar gaan presentator Ewout Genemans en zijn cameraman Julian Bakkum verschillende diensten mee met de agenten. De serie laat een afspiegeling zien van het werk in de noodhulp, maar ook de persoon achter het uniform en de dilemma’s die zij tegenkomen.

In negen afleveringen zal het werk in de Gelderse hoofdstad en omgeving te zien zijn. Alle facetten van het politiewerk kunnen voorbij komen want het politiewerk is immers onvoorspelbaar. De eerste opnames lopen van medio maart tot na de zomer. De uitzendingen staan voor dit jaar gepland.

Door: Martin Slijper, Mediapartner Studio Rheden