Repair Café Dieren ontvangt mooie donatie

Gereedschap. Foto: Pixabay

– Repair Café Dieren timmert behoorlijk aan de weg en het wordt steeds drukker met reparaties. Daarom hebben de vrijwilligers een mooie donatie gekregen van de Akzo hobbyclub. Die vonden het een goed idee om Repair Cafés te ondersteunen. Daarom kreeg Repair Café Dieren een bijdrage van 500 euro.

Repair Café Dieren heeft nog een groot verlanglijstje en mede door de Akzo hobbyclub komt onze droom weer een stukje dichterbij.

“Fabrikanten maken het steeds moeilijker voor ons om een apparaat te kunnen repareren, maar dankzij dit soort donaties kunnen wij steeds meer gereedschappen etc. aanschaffen om het toch vaak mogelijk te maken een reparatie te verrichten. ”

Repair Café Dieren repareert iedere tweede zaterdagmiddag en vierde donderdagavond van de maand. Het eerstvolgende Repair Café Dieren is donderdag 28 april van 19 tot 21 uur in De Oase te Dieren.