Rheko introduceert Walking korfball tijdens vitaliteitsweek

Korfbal. Foto: Pixabay

– In de landelijke vitaliteitsweek van 16 tot 20 mei zal bij korfball vereniging Rheko een kick-off / demonstratie gegeven worden van Walking Korfball. De vereniging wil hiermee een aangepaste spelvorm voor korfbal en andere sportieve activiteiten bieden.

”De spelvorm Walking Korfball is geschikt voor iedereen die op een gezonde manier wil blijven sporten, je hoeft nooit korfbal gespeeld te hebben, voor oud spelers, maar ook diegenen die geblesseerd zijn en toch in beweging willen blijven. Walking Korfball staat onder begeleiding van een OldStars begeleid(st)er en/of trainer. In principe kan iedereen meedoen.”

Rheko start met Walking Korfball buiten op het Rheko veld. Op woensdag 18 mei is het open dag bij de vereniging. De demonstratie op het veld begint om 14.00 uur. Kijk hier voor meer info.

Wat is Walking Korfball?