Burgemeester van Rozendaal vindt nieuwe straatnaambord ‘beetje dom’

Anton Logemann. Foto: Martin Slijper

– Oud-wethouder Anton Logemann heeft tijdens zijn afscheid als wethouder van Rozendaal een eigen straatnaam gekregen. Daarbij kreeg hij ook een straatnaambord als cadeau van de gemeente Rozendaal. Maar de tekst op het straatnaambord klopt niet.

Op het bord staat nu dat Anton Logemann tussen 2014 en 2022 ‘oud-wethouder’ was, maar hij was ‘wethouder’.

Ester Weststeijn, burgemeester van Rozendaal, bevestigt de fout en heeft op social media al kort aangegeven ‘beetje dom’.

De gemeente Rozendaal gaat het probleem oplossen met een nieuw straatnaambordje zonder het woordje ‘oud’.

Anton Logemann – Foto: Martin Slijper

Anton Logemann

De voormalig wethouder kreeg zijn eigen straatnaam ‘Anton Logemannpad’ afgelopen vrijdag. Dit bevindt zich boven het weiland aan de Leermolensenk in Rozendaal. Logemann heeft zich jarenlang ingezet voor een sociaal, duurzaam en groen Rozendaal. Hij was acht jaar wethouder van Rozendaal, 2e locoburgemeester en daarvoor was hij raadslid van Pak. Ook is hij actief als ondernemer.

Update 15 juni 2022

Oud-wethouder Anton Logemann heeft deze week een nieuw straatnaambordje gekregen. De tekst op het bordje klopte niet. Op het bord stond dat Anton Logemann tussen 2014 en 2022 ‘oud-wethouder’ was, maar hij was ‘wethouder’.

Het nieuwe straatnaambordje

Straatnaambordje – Foto: Martin Slijper