Muziektent in Laag-Soeren gesloopt

Laag-Soeren. Foto: Studio Rheden

– In opdracht van de gemeente Rheden wordt op dit moment de muziektent of muziekkoepel in Laag-Soeren na 87 jaar dienst te hebben gedaan gesloopt. Er wordt daarmee ruimte gemaakt voor een nieuwe inrichting van de openbare ruimte op deze centraal gelegen plek in het dorp.

Vanuit de bewoners is er de wens om deze plek in het dorp op te knappen. De grote speelweide aan de Cruyshoevelaan / Bosrichterlaan / Jan Lighthartlaan wordt momenteel aangepakt en voorzien van nieuwe speeltoestellen inclusief een waterspeelplaats met grondwaterpomp.

Muziektent in Laag-Soeren – Foto: Studio Rheden

Het wordt een nieuwe buurtspeelplek met een plein waarin de contouren van de oude muziektent worden verwerkt.

Muziektent in Laag-Soeren – Foto: Studio Rheden