Heidebustocht voor mensen die minder goed ter been zijn

Veluwezoom. Foto: Studio Rheden

– De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseren op zaterdag 20 augustus een geheel verzorgde bustocht langs de bloeiende heide op het zuiden van de Veluwe. Deze tocht is speciaal georganiseerd voor mensen die minder goed ter been zijn.

Na de start in Velp rijd de bus langs kasteel en park Rosendael. Vervolgens zal de bus over de Posbank rijden waar een goed uitzicht is over de heidevelden. Daarna gaat de rit verder naar onder andere Eerbeek, Loenermark, Beekbergen, Spelderholt, Bruggelen, Hoog Soeren en Kootwijk. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

Deze excursie is geschikt voor mensen die minder goed ter been zijn, maar tijdens de bustocht wordt wel een paar keer in– en uitgestapt en worden (korte) stukken gelopen. Rolstoelen kunnen niet mee, rollators wel.

Update

De Heidebustocht is geannuleerd. De rede is niet bekendgemaakt.