Supermarkt Coöp Rheden helpt Voedselbank na sluiting

Voedselbank. Foto: Martin Slijper

– De Coöp in Rheden heeft dinsdag om 13.00 uur de deuren gesloten. Voor de winkel daadwerkelijk dicht ging, konden de klanten de laatste artikelen uit de winkelvoorraad kopen met 50% korting. En daar maakte honderden mensen gebruik van. Die stonden ’s morgens vroeg al te dringen voor de deur voor de koopjesjacht.

Omdat er nog veel artikelen overbleven mocht de voedselbank de laatste winkelvoorraad meenemen. Medewerkers van Voedselbank Arnhem mocht tientallen kratten met voedsel meenemen ter waarde van duizenden euro’s.

Nadat de Coöp was uitgeruimd konden medewerkers beginnen met het schoonmaken van de winkel waarna de verbouwing kan beginnen.

Coöp wordt Plus

De winkel in Rheden verdwijnt omdat de Coöp gaat fuseren met supermarkt Plus. Beide bedrijven gaan verder onder de naam Plus in hetzelfde pand waar ook een slijterij, PostNL, DA Drogist en The Readshop zit. Supermarkt Plus zal op dezelfde plek op 7 september de deuren weer openen.

Zie ook: Coöp Rheden sluit de deuren

Zie ook: De Coöp verdwijnt in Dieren, maar er komt een Action voor terug (Update)

Voedselbank – Foto: Martin Slijper
Voedselbank – Foto: Martin Slijper
Voedselbank – Foto: Martin Slijper
Voedselbank – Foto: Martin Slijper