Geslaagd Carolina Festival in Dieren-Zuid

Carolina Festival in Dieren-Zuid. Foto: Studio Rheden

– Het jaarlijkse feestje in Dieren-Zuid is geslaagd. Het zit er weer op. Het Carolina Festival vond dit jaar plaats op vrijdag 2 en zaterdag 3 september. Bij dit evenement staat elkaar ontmoeten, ontspannen, genieten en verbinden centraal.

Het Carolina Festival, georganiseerd door een groep enthousiastelingen uit Dieren, vond plaats in het Carolinapark in Dieren-Zuid. Dit ligt in het oude deel van Dieren, naast de Dierense toren tussen de IJssel en het treinstation.

De organisatie van het gratis evenement had ook dit jaar veel hulp, want zonder vrijwilligers was dit feestje niet mogelijk.

Bij het vijverpodium zorgden singer-songwriters en een cocktailtrio voor een intieme sfeer en voor kinderen was er een doorlopend programma op het kinderveld. Denk aan knutselen, schminken, kinderyoga en een verhalenverteller. Op het Carolina Festival stonden ook diverse foodtrucks.

Carolina Festival in Dieren-Zuid – Foto: Studio Rheden
Carolina Festival in Dieren-Zuid – Foto: Studio Rheden
Carolina Festival in Dieren-Zuid – Foto: Studio Rheden
Carolina Festival in Dieren-Zuid – Foto: Studio Rheden