Het college van Rheden komt naar je toe

College Rheden. Foto: Rheden

– Het college van burgemeester en wethouders wil graag meer in contact met haar inwoners. Daarom zijn de collegeleden van plan regelmatig te gaan buurten in de dorpen om zo op een ongedwongen manier in gesprek te zijn met de inwoners.

Dat is ook wat er na de verkiezingen in mei 2022 is beloofd in het coalitieakkoord 2022-2026: Groener, socialer en dichterbij.

Als eerste komen de collegeleden op 22 oktober in Dieren, Spankeren en Laag-Soeren. En twee weken later, op zaterdag 5 november, zijn ze in Velp, Rheden, De Steeg en Ellecom.

Aanwezig zijn dan burgemeester Carol van Eert, wethouders Paul Hofman, Gea Hofstede, Dorus Klomberg, Ronald ter Hoeven en gemeentesecretaris Nadja Renkema-Holstein.

Dieren, Spankeren en Laag-Soeren

Op zaterdag 22 oktober kunt u de collegeleden om 10.00 uur ontmoeten op het Callunaplein in Dieren, om 11.30 uur bij de muziektent in Spankeren en om 14.00 uur bij ’t Sprengenhus in Laag-Soeren.

Velp, Rheden, De Steeg en Ellecom

Op zaterdag 5 november is het college van B&W om 10.00 uur bij de Overtuin in Velp, om 11.00 uur naast het marktplein in Rheden, om 13.30 uur op het Amaliaplein in De Steeg en om 14.45 uur bij de muziektent in Ellecom.