Mieke Snijders wordt directeur-bestuurder bij Christelijke schoolvereniging

Mieke Snijders. Foto: Pcbo-Rheden.nl

– De vereniging Protestants Christelijk Basis Onderwijs (PCBO) heeft onlangs Mieke Snijders benoemd tot directeur-bestuurder. Zij volgt hiermee Anton Brinkhuis op die na bijna 15 jaar met pensioen gaat. PCBO is de overkoepelende vereniging van 6 basisscholen die zijn verspreid over de woonkernen van de gemeente Rheden.

Dit zijn: De Arnhorst en Prins Bernhard in Velp, De Holtbanck in Rheden, De Boomgaard (Noord Oost en Zuid) en de Akker in Dieren en Kinderopvang Boeiend. In totaal krijgen 1075 leerlingen bij PCBO onderwijs van 80 medewerkers.

Mieke Snijders is al decennia werkzaam voor de vereniging, eerst als kleuterjuf, later als schoolhoofd op De Boomgaard, tot voor kort was Mieke Snijders directeur op Basisschool De Arnhorst.