Eerste scheurkalenders ‘Rheden 450 jaar’ verkocht

Scheurkalender. Foto: Rheden

– De gemeente Rheden bestaat 450 jaar op 17 oktober 2023, de voorbereidingen hiervoor zijn inmiddels in volle gang. Zo hebben vrijwilligers onder andere een scheurkalender gemaakt om bij deze bijzondere mijlpaal stil te staan.

Afgelopen zaterdag 19 november werden de eerste exemplaren afgeleverd bij The Read Shop in Dieren. En daarna startte de verkoop van de scheurkalenders.

In de scheurkalender staan 365 pagina’s vol met foto’s, verhaalfragmenten, bekende Rhedenaren, lokale recepten, weetjes jaarlijkse evenementen, dichters en schrijvers en nog veel meer, alles gerelateerd aan de zeven dorpen van de gemeente.

De scheurkalender is voor 14,50 euro ook te koop bij biologische winkel Odin in Velp, Firma Elderman in Rheden, boekhandelaar Jansen & De Feijter in Velp, The Read Shop in Dieren en Velp, bakkerij Samberg in Ellecom en kapsalon De Oude Post in De Steeg. Online bestellen kan ook, bij de uitgeverij Syndikaat.

Scheurkalender – Foto: Rheden