Zaterdag kerstmarkt in Anton Pieck stijl in Dieren

Winkelcentrum Dieren. Foto: Martin Slijper

– In het winkelcentrum van Dieren wordt zaterdag (17 december) tussen 10.00 uur en 17.00 uur weer een kerstmarkt in Anton Pieck stijl georganiseerd. Tijdens de Kerstmarkt zijn naast diverse kerstkramen ook weer muziekkoren en acts te zien.

Ook zullen er weer gratis activiteiten aanwezig zijn. Denk hierbij aan een zweef- en draaimolen, Oudhollandse spelletjes, photobooth voor een gratis kerstfoto, luisteren naar kerstverhalen en kaarsen, kerstballen en kerstkaarten versieren.

Dit jaar zijn ook aanwezig een draaiorgel, het Dierens harmonie orkest, het Gelre Orkest, een levende kerstboom, steltlopers en de Kerstman. Daarnaast zijn er typetjes rond die sketches doen en kunnen bezoekers een ritje met de huifkar maken of marshmallows roosteren bij vuurkoven, zo meldt Ondernemersvereniging Dels.

Om 16:30 uur vindt er een gezamenlijke afsluiting plaats bij de wensboom op het Callunaplein met een afsluitend kinderkoor en een speech van de burgemeester.

Kerstmarkt Dierense Speeltuin Vereniging

Naast een kerstmarkt op het Callunaplein is er zaterdag ook een kerstmarkt van 14:00 tot 20:00 in de Dierense Speeltuin met 30 kraampjes. Ook is er live muziek door kinderen en er zijn 2 theater voorstellingen voor alle kinderen om 16.00 u en om 18.00 uur.

De speeltuin zelf verkoopt oliebollen, broodje braadworst, broodje rookworst, warme chocomel met slagroom en glühwein. Deze opbrengsten zijn bestemd voor de speeltuin zelf.