Gemeente laat ramen van aangrenzende woningen gemeentehuis wassen

Gemeentehuis De Steeg. Foto: Martin Slijper

– Het oude gemeentehuis in De Steeg is verdwenen. Toch is dat niet helemaal goed gegaan. Direct aanwonenden hadden veel last van stof door het slopen van het pand. Daarom heeft de gemeente aangeboden de ramen van deze bewoners gratis te wassen.

Ondanks dat de sloper rekening heeft gehouden met stof kreeg de gemeente van de direct omwonenden van het gemeentehuis klachten dat er veel stof aanwezig was op hun ramen.

Daarom wil Rheden, nu de sloopwerkzaamheden zijn afgerond, direct aanwonenden aanbieden om hun ramen op kosten van de gemeente te laten wassen. Begin januari 2023 komen medewerkers van een schoonmaakbedrijf langs bij 10 woningen om de ramen te wassen.

Gemeentehuis De Steeg – Foto: Martin Slijper