Jan Huurman draagt het BIZ stokje in Velp over aan Marloe Kuster

Jan Huurman. Foto: Jan Huurman

– Jan Huurman is voor veel Velpenaren een bekend gezicht. Donderdag heeft hij afscheid genomen bij ondernemersvereniging BIZ Centrum Velp. Marloe Kuster neemt de taken over van Jan Huurman, die bijna zes lang voor Veelzijdig Velp als activiteitenregisseur gewerkt heeft.

Nadat Huurman van 1994 tot 2001 al eens eerder zes jaar lang voor ondernemers in Velp de acties en evenementen verzorgde, werd hij medio 2016 opnieuw aangesteld als activiteitenregisseur.

Hij verzorgde jarenlang acties en evenementen voor het centrum van Velp waardoor het winkelen daar aantrekkelijk zou worden en blijven.

Denk hierbij aan uitdeelacties tijdens Pasen, Moederdag en Vaderdag. Maar ook Koningsdag en de Velleper Donderdagen waren en zijn de grote evenementen in Velp die jaarlijks vele duizenden bezoekers trokken.

Inmiddels is Marloe Kuster aan haar taak als centrummanager voor de BIZ Centrum Velp begonnen. Afgelopen week kreeg ze van Jan Huurman symbolisch een USB-stick met daarop zes jaar aan documenten overhandigd. Ze was tot voor kort ook centrummanager van Rheden.