Gemeente Rheden lanceert activiteitengids Sociaal & Vitaal

Sport. Foto: Mr Gerhard Pixabay

– De gemeenten Rheden en Rozendaal sturen deze maand alle volwassenen de nieuwe activiteitengids ‘Sociaal & Vitaal’. Het is de bedoeling dat deze gids volwassenen aanmoedigt om fit en actief te blijven. Het eerste exemplaar wordt woensdag uitgereikt.

Activiteiten aanmelden

Vanaf deze week kunnen sportverenigingen en culturele organisatie hun activiteiten gratis plaatsen op www.rhedenontdekt.nl. Ook bij Studio Rheden zoeken we nog vrijwilligers.

Organisaties en initiatieven die een sociale activiteit of een maatschappelijke dienst verzorgen, plaatsen hun aanbod gratis op www.wegwijsinrhedenrozendaal.nl.

Sport in Rheden: “Als gemeente vinden we het belangrijk dat zoveel mogelijk volwassenen fit en actief blijven. De activiteitengids maakt het voor volwassenen mogelijk om het veelzijdige aanbod aan sport- en cultuuractiviteiten in onze gemeente te ontdekken.”