Laatste asfaltwerkzaamheden op Harderwijkerweg in Dieren

Flitspaal Dieren. Foto: Robert Goelmohamed

– Aannemersbedrijf NTP Infra voert vanaf dinsdag 4 april tot en met donderdag 6 april de laatste asfaltwerkzaamheden uit aan de Harderwijkerweg in Dieren. Tijdens deze werkzaamheden is de Harderwijkerweg in delen afgesloten voor het verkeer.

De asfaltwerkzaamheden vinden plaats vanaf het kruispunt Harderwijkerweg-Imboslaan tot de aansluiting met de Prinses Beatrixlaan net voor de spoorwegovergang.

Van dinsdag 4 april tot woensdag 5 april wordt het gedeelte tussen de Imboslaan en de Nieboerstraat geasfalteerd en er komen detectielussen voor de verkeerslichten.

Van woensdag 5 april 14.00 uur tot donderdag 6 april 19.00 uur is de Harderwijkerweg van de Nieboerstraat tot de Prinses Beatrixlaan volledig afgesloten. Dan komt er een geleideband midden in de rijbaan van de Harderwijkerweg ter hoogte van Het Rhedens De Tender.

Op donderdag 6 april is het kruispunt Harderwijkerweg, Geitenbergweg en Admiraal Helfrichlaan afgesloten. Daar komen detectielussen. Tijdens het uitvoeren van deze werkzaamheden is het kruispunt volledig afgesloten voor al het verkeer.