Nog geen duidelijkheid over menselijke resten op Posbank

De politie deed dinsdag met meerdere rechercheurs onderzoek. Foto: Persbureau Heitink

– De politie kan nog niet zeggen wiens stoffelijke resten zijn aangetroffen in natuurgebied de Posbank bij Rheden. Het onderzoek loopt, maar is complex en zal veel tijd in beslag nemen.

Maandag kwam de melding binnen dat er resten waren aangetroffen in het bos aan de Beekhuizenseweg. De resten lagen er al langere tijd. De politie zette de omgeving af, startte een onderzoek en ging met meerdere rechercheurs aan de slag in het bos.

Al vroeg in de onderzoeksfase kon de politie meedelen dat het gaat om menselijke resten. Daar lijkt het voorlopig bij te blijven, want de identiteit bepalen neemt veel tijd in beslag. Ook over de doodsoorzaak is nog niets te zeggen.

Zo werd dinsdag onderzoek gedaan op de Posbank: