Veel belangstelling voor lachende Marcel Van Roosmalen

Veel belangstelling voor lachende Marcel Van Roosmalen. Foto: Martin Slijper

– Ondanks de regen trok de lachende Marcel van Roosmalen donderdagmiddag veel bezoekers naar de Emmastraat tijdens de eerste Velleper Donderdag in Velp. Daar kon iedereen een boek van hem laten signeren tussen 15.00 en 16.00 uur aan een boekenkraam.

Maar de meeste mensen wilden ook heel graag met hem op de foto. Op enig moment stond er zelfs een rij van 25 mensen te wachten om het boek Totaal 2 te laten signeren.

Zie ook: Boekverkoop Totaal 2 van Marcel van Roosmalen loopt hard
Zie ook: Bekende Velpenaar krijgt eigen tv-programma op SBS6

Het nieuwe boek Totaal 2 is een bundeling van de beste columns van Marcel van Roosmalen. De radio- en televisiecolumns zijn deze keer ook via een QR-code in het boek te zien en te beluisteren.

Veel belangstelling voor lachende Marcel Van Roosmalen – Foto: Martin Slijper

De eerste Velleper Donderdag trok overigens weinig bezoekers. Waarschijnlijk was het slechte weer de oorzaak. Ook diverse standhouders kwamen niet opdagen. De organisatie verwachtte twaalf- tot vijftienduizend bezoekers in de Emmastraat, Oranjestraat, Hoofdstraat en de Rozendaalselaan, maar waarschijnlijk zijn er nog geen 3000 mensen geweest.

Dit jaar zijn er drie Velleper Donderdagen. De tweede en derde staan gepland op 3 augustus en 10 augustus. De Velleper Donderdagen duren op alle dagen van 11.00 uur tot 21.00 uur.

Zie ook: Het is weer tijd voor een Velleper Donderdag