Laatste woningen in de Recordwijk in Velp bijna verkocht

Recordwijk in Velp. Foto: Martin Slijper

– Op het voormalig Record-terrein werden vorig jaar 29 nieuwe woningen opgeleverd. Maar niet alles werd meteen verkocht op de Dr. W. Portheinestraat. Het laatste pand, een enorme (lege) hal met een woonfunctie van ruim 300 m2, is nu ook verkocht aan een advocatenkantoor. Of er ook daadwerkelijk een advocatenkantoor in komt is niet bekend.

Recordwijk krijgt nog drie woningen

In de Recordwijk worden binnenkort ook nog drie nieuwe levensloopbestendige woningen gebouwd door eigenaar en ontwikkelaar De Bunt. Dit zijn gelijkvloerse woningen voor ouderen. De inschrijving voor deze woningen zijn afgelopen week begonnen via de website RecordVelp.nl.

De nieuwe wijk is gebouwd op het voormalig Record-terrein in Velp. Wethouder Gea Hofstede kreeg vorig jaar de eer om de ‘Dr. W. Portheinestraat’ in de Recordwijk te openen. Dat deed ze samen met Frederique Portheine, de kleindochter van Dr. W. Portheine op de hoek van de Kerkallee en het nieuwe wijkje door het het straatnaambordje te onthullen.

Zie ook: Wethouder onthuld straatnaambordje Dr. W. Portheinestraat

Recordwijk in Velp – Foto: Martin Slijper