Bewoners in Stenfert organiseren Opfleurdag in Dieren

Bewoners in Stenfert organiseren Opfleurdag in Dieren. Foto: Linda Dasselaar

– Bewonersgroep ‘Samen Stenfert’ uit Dieren organiseerde twee weken geleden hun derde Opfleurdag. Deze dag wordt eens per half jaar georganiseerd door buurtbewoners en staat in het teken van samen opruimen en tuinieren.

Deze derde editie vond plaats in de Cort van de Lindenstraat, Meester Troelstrastraat, Dr. De Visserstraat, Van der Duijn van Maasdamstraat en de Tellegenlaan in Dieren.

Ruim 90 buurtbewoners staken op deze zaterdag de handen uit de mouwen om de eigen tuin en de tuin van medebuurtbewoners weer netjes te maken. Buurtbewoners konden hun grofvuil en tuinafval gratis kwijt in grote afvalcontainers die ter beschikking zijn gesteld door de gemeente Rheden.

Bewoners in Stenfert organiseren Opfleurdag in Dieren – Foto: Linda Dasselaar