De Posbank Belevingstocht komt eraan

Posbank. Foto: Martin Slijper

– De Rotaryclub Rheden-Rozendaal organiseert op zaterdag 11 november van 10.00 uur tot 18.00 uur een Posbank Belevingstocht. De standaardtocht duurt ongeveer 2 uur inclusief de voorstellingen die onderweg worden gegeven.

De start van de ‘Posbank Belevingstocht’ is nabij de parkeerplaats van het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in Rheden. Dat is aan de voet van de Posbank. De wandeling met de voorstellingen eindigt bij het Koetshuis. Inschrijven kan op de website Posbankbelevingstocht.nl.

Wat gebeurt er met het geld?

De Rotaryclub Rheden-Rozendaal zet zich in voor goede doelen. Het was onder andere mede verantwoordelijk voor de start van de voedselbank in de regio Arnhem en omstreken. Iedereen die meewerkt aan dit Posbank Belevingstocht (voorheen de Posbank Kerstwandeling) werken als vrijwilliger zonder enige betaling zodat bijna alle opbrengsten ten goede kunnen komen van de goede doelen. Dit zijn: Natuurmonumenten, de Rhedense schaapskudde, Ons Raadhuis in Velp en Stichting leergeld.