Velpse rapper Kenntoch verbreekt wereldrecord

Klein muziekevent aan de Dr. van der Feltzlaan. Foto: Martin Slijper

– De Velpse rapper Kenntoch, ook bekend als Kenny Beekman, heeft vrijdag 12 mei een poging gedaan een wereldrecord te verbreken. De muzikant uit Velp heeft 160 muzieknummers uitgebracht van het nummer ‘Ga met mij mee Sanne’.

Het gaat om het wereldrecord: ‘meeste digitale singels gereleased binnen 24 uur door 1 muzikale act‘. Het wereldrecord stond tot nu toe op naam van Nick en Simon met 154 nummers.

Guinness World Records heeft het record vrijdag ook officieel erkent. Ook heeft Kenny bevestiging gekregen van streamingdienst Spotify. Kenny heeft het behalen van zijn record gevierd tijdens een klein muziekevent in een speeltuin aan de Dr. van der Feltzlaan in Velp.

Zie ook: Kenntoch uit Velp wil recordpoging verbreken