Ellecomse schuurtje in lichterlaaie: brandweer snel ter plaatse

Brandweer Dieren . Foto: Brandweer Dieren

– De brandweer van Dieren heeft het afgelopen week druk gehad. Zaterdag werden ze opgeroepen voor een buitenbrand aan de Hofstetterlaan in Ellecom. Daar stond een schuurtje in een tuin in lichterlaaie.

Daarnaast moesten ze uitrukken naar de Admiraal Helfrichlaan en de Harderwijkerweg in Dieren vanwege een brandlucht. Na onderzoek bleek een technisch probleem in de mechanische ventilatiebox de vermoedelijke oorzaak te zijn.

Ook was er afgelopen week weer een liftopsluiting op de Harderwijkerweg in Dieren. Daarnaast verleenden ze assistentie aan de brandweer in Eerbeek bij een schoorsteenbrand.

Gelukkig bleek een melding van een brand bij de Scouting aan de Zutphensestraatweg in Dieren loos alarm te zijn.