Arie en Riena uit Dieren vallen in de prijzen bij Postcode Loterij Miljoenenjacht

Arie uit Dieren wint auto bij Postcode Loterij Miljoenenjacht. Foto: Roy Beusker Fotografie

– Arie uit Dieren is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht dat zondag te zien was bij SBS6.

Arie reageerde verrast als blijkt dat hij mag kiezen: een plaats in de show of een koffer. Hij is naar de studio gekomen met zijn vrouw. Hij vertelt: “Ik ben met elke prijs blij, als ik de benzine eruit heb is het al prima.”

Arie besloot niet plaats te nemen aan de desk in de volgende ronde. In plaats daarvan kiest hij ervoor om een koffer open te maken. Dat blijkt een goede keuze want in die koffer zit een nieuwe BMW. “Dank je wel. Ik ga er meteen vandoor nu”, grapt hij. Over de benzine hoeft Arie zich geen zorgen te maken, deze nieuwe auto is helemaal elektrisch.

Dorpsgenoot Riena was ook één van de gelukkigen die mocht kiezen tussen een koffer of plaatsnemen achter de desk. Ze koos toch voor de koffer. Dat leverde haar een jaar lang gratis boodschappen t.w.v. 8.000 euro.

Hoofdprijs 500.000 euro

De vijftig inwoners van Dieren zagen samen met alle kijkers van SBS6 dat een inwoner uit Maarssen in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol 500.000 euro won.