Motorrijder knalt met flinke snelheid op aanhanger in Velp

Motorrijder knalt met flinke snelheid op aanhanger in Velp Foto: Martin Slijper
Motorrijder knalt met flinke snelheid op aanhanger in Velp Foto: Martin Slijper

VELP – De hulpdiensten moesten maandagmiddag even voor twee uur met spoed naar het Churchillplein aan de President Kennedylaan. Daar zou bij de parkeerplaats naast supermarkt Plus een aanrijding hebben plaatsgevonden.

Ter plaatse bleek dat een motorrijder tegen een busje met een verhuislift was gereden. Volgens omstanders kwam de motorrijder vanaf verkeersknooppunt Velperbroek en reed hij met een flinke vaart langs het Churchillplein in Velp. Daar wilde het busje net de parkeerplaats oprijden.

Tekst gaat verder onder foto

Motorrijder knalt met flinke snelheid op aanhanger in Velp – Foto: Martin Slijper

De motorrijder had dit te laat door, waardoor hij tegen de verhuislift achter de auto reed. De man was zwaar gewond aan zijn been en had geen leren kleding aan. Hij is met spoed met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Motorrijder knalt met flinke snelheid op aanhanger in Velp – Foto: Martin Slijper
Motorrijder knalt met flinke snelheid op aanhanger in Velp – Foto: Martin Slijper