Gratis E-bike voor deelnemers van de Slim Reizen Challenge

E-bike Foto: Martin Slijper
E-bike Foto: Martin Slijper

RHEDEN – Het verkeer op de wegen rondom Velperbroek, vooral op het traject Velp-Duitse grens (A12), wordt steeds drukker en loopt vaak vast. Om dit probleem aan te pakken en de doorstroming te verbeteren, is de campagne “A12 Slim Reizen” van start gegaan.

Deze campagne richt zich op het vergroten van de bereikbaarheid en leefbaarheid in de regio door reizigers te stimuleren slimmer te reizen.

Met de ‘Slim Reizen Challenge Liemers & Arnhem’ worden reizigers aangemoedigd om alternatieven te overwegen zoals fietsen, het openbaar vervoer, carpoolen, buiten de spits rijden of thuiswerken. Door deel te nemen, kunnen reizigers niet alleen files vermijden en reiskosten besparen, maar ook punten sparen voor leuke prijzen.

Deelname is gratis en staat open voor iedereen die reist in, naar, of door De Liemers, het oosten en centrum van Arnhem, en Velp. De challenge loopt tot en met 31 juli 2025, en aanmelden kan via de website.

Twee weken gratis e-bike

Daarnaast start er een speciale probeeractie waarbij deelnemers twee weken lang gratis een e-bike of speedpedelec kunnen uitproberen. Deze actie moet het gebruik van deze duurzame vervoersmiddelen stimuleren. Meer informatie hierover is te vinden op www.a12slimreizen.nl.