Stichting Strak start Actie Kerstpakket voor mensen met minimuminkomen

Stichting Strak Kerstpakket Foto: Strak
Stichting Strak Kerstpakket Foto: Strak

RHEDEN / VELP / DIEREN – Mensen die het moeilijk hebben om de eindjes aan elkaar te knopen en woonachtig zijn binnen de gemeente Rheden of Rozendaal kunnen weer een goed gevulde boodschappentas aanvragen. Dit kerstpakket is gevuld met praktische boodschappen met een klein kersttintje.

Stichting Strak hoopt net als voorgaande jaren in december weer ruim 400 huishoudens een kerstpakket te kunnen aanbieden aan mensen met een minimum inkomen.

Aanmelden kan op de website StichtingStrak.nl onder vermelding van de volgende gegevens: naam, adres, woonplaats en telefoonnummer.

Actie Kersttas wordt georganiseerd door Diana (Diaconaal Netwerk Armoedebestrijding Rheden/Rozendaal) en Stichting Strak (onder andere bekend van Kledingbank Dieren). De pakketten worden in december in Dieren, Rheden en Velp uitgereikt.

Strak zoekt nog donaties

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door diverse giften van fondsen, kerken en particulieren. Wie ook een bijdrage wil leveren aan deze actie door een kerstpakket of deel daarvan te sponsoren kan dat doen op de website van Stichting Strak. Dit kan al vanaf 15 euro.