Streeknieuws

Middachterallee paar dagen dicht door Citroën World Meeting

Foto: archief Studio Rheden

DE STEEG – De Middachterallee tussen De Steeg en Ellecom is van woensdagmiddag 10 augustus tot en met zondag 14 augustus afgesloten voor doorgaand verkeer. Op deze dagen wordt de 16e International Citroën Car Club Rally (ICCCR) gehouden.

Citroënliefhebbers vanuit de hele wereld ontmoeten elkaar hier. De World Meeting is een 4-jaarlijks internationaal evenement dat zoveel mogelijk auto’s van het merk Citroën, klassiek en modern, bij elkaar brengt.

Vanwege het evenement is van 10 tot en met 14 augustus de Middachterallee (de weg tussen De Steeg en Ellecom) niet toegankelijk voor doorgaand verkeer. Via de A348 wordt het verkeer omgeleid.

Tijdens het evenement is voor de bezoekers de Middachterallee alleen te gebruiken in de richting van De Steeg naar Ellecom. De weilanden tussen de Middachterallee en het spoor worden gebruikt als parkeerterrein.

Het fietspad aan de kant van Landgoed Middachten is afgesloten. Fietsers, bromfietsers en scooters in beide richtingen kunnen gebruik maken van het fietspad aan de kant van het spoor.

Voor bezoekers van het evenement zijn er parkeerplaatsen ingericht in het weiland tussen het spoor en de Middachterallee. Om overlast voor omwonenden zoveel mogelijk te beperken, geldt er in het dorp De Steeg een parkeerverbod.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten