Streeknieuws

Zomer in Gelderland komt woensdag naar Dieren

Foto: Facebook Zomer in Dieren

DIEREN – Het populaire tv-programma Zomer in Gelderland komt woensdag live vanuit Dieren. Het programma wordt om 18.20 uur op TV Gelderland live uitgezonden vanaf het Callunaplein.

Een team van tien mensen in Dieren probeert woensdag de titel “Mooiste plaats van Gelderland” in de wacht te slepen. Om zo hoog mogelijk te eindigen moet de groep de opdrachten die ze in de ochtend van de radioverslaggever krijgen zo goed mogelijk uitvoeren.

De hele dag is het team druk met allerlei opdrachten en in de tv-uitzending kunnen de laatste punten verdiend worden.  Ook het aantal bezoekers op het Callunaplein levert punten op. Daarom roept het team via Facebook iedereen op om te komen kijken.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten