Streeknieuws

Ruim duizend bezoekers tijdens Zomer in Gelderland in Dieren

Foto: Studio Rheden

DIEREN – Ondanks het regenachtige weer trok het tv-programma Zomer in Gelderland op het Callunaplein in Dieren ruim duizend bezoekers. Het programma werd aan het begin van de avond live uitgezonden op TV Gelderland.

Een team van tien mensen in Dieren probeerde woensdag de titel “Mooiste plaats van Gelderland” in de wacht te slepen. Om zo hoog mogelijk te eindigen moest de groep allerlei opdrachten uitvoeren.

Foto: Studio Rheden

Uiteindelijk werd er een bedrag van 753 euro voor Madierodam en het activiteitenteam van Attent Zorg en Behandeling in Dieren opgehaald.

Foto: Studio Rheden
Het team scoorde uiteindelijk 905 punten en eindigde daarmee op de derde plaats.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten