Streeknieuws

Oproep op Facebook: Waar is het bange hondje Bella uit Dieren?

Foto: Facebookpagina Waar is Bella

DIEREN – In Dieren wordt hondje Bella vermist. De eigenaar heeft alles in het werk gesteld om het hondje te vinden.

Er worden oproepjes verspreid via Twitter en Facebook. Ook worden er flyers in de omgeving opgehangen.  Verder wordt er met man en macht gezocht in de omgeving.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Bella wordt sinds dinsdagavond rond 22.00 uur vermist. “Bella is enorm bang en komt op niemand af”, zo valt te lezen op de Facebookpagina.  Omdat het hondje zo bang is wordt verzocht om Bella niet te vangen. “Hierdoor wordt ze nog meer opgejaagd. Lief bedoeld maar werkt echt averechts.”

Wie Bella ziet wordt verzocht om het volgende nummer te bellen: 06 – 57 99 44 14.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten