Streeknieuws

Chanda Sandipan wint op Open NK schaken in Dieren

Foto: archief Martin de Jongh

DIEREN – Chanda Sandman uit India is donderdag op het Open NK schaken in Dieren er met de winst vandoor gegaan. Hij versloeg de Russische Vjatsjeslav Ikonnikov.

Sandipan won in een spannende slotronde.  “Zijn partij met Ikonnikov had alles: breed opgezet, tijdnood, vele onduidelijkheden, en tenslotte een verdiende winnaar”, zo staat de lezen op de site van de het Open NK schaken.

Het toernooi werd de afgelopen twee weken gehouden in sporthal Theothorne in Dieren. Er waren 488 deelnemers en dat waren er meer dan vorig jaar.

De organisatie verwacht volgend jaar net de 500 niet te halen. Tijdens de 50e editie, over twee jaar, hoopt de organisatie wel de 500 te halen.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten