Streeknieuws

Man opgepakt voor overval op Hema in Dieren

Foto: archief Studio Rheden

DIEREN – De politie heeft een 25-jarige man uit Veelerveen opgepakt voor de overval op de Hema op het Callunaplein in Dieren.  Volgens de politie wordt de man verdacht van nog meer overvallen.

De man werd woensdagavond in een trein bij Winschoten aangehouden. Hij wordt namelijk verdacht van een overval op een supermarkt in Bad Nieuweschans eerder die avond.

Uit onderzoek blijkt dat de man mogelijk ook betrokken is geweest bij een overval op een elektronicaketen in Assen afgelopen weekend, maar ook verdacht wordt van betrokkenheid bij overvallen in Amersfoort, Nijmegen en dus ook in Dieren.

Dinsdagmiddag kwam een man de Hema in Dieren binnen  binnen. Nadat hij even in de winkel had rondgelopen, liep hij naar de kassa.

Daar bedreigde hij de kassamedewerkster met een steekvoorwerp en dwong hij haar geld af te geven. De man ging er vervolgens met een geldbedrag vandoor.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten