Streeknieuws

Citroën World Meeting in De Steeg voorbij, het evenement in zeven tweets

Foto: Pixabay

DE STEEG – Vier dagen stond De Steeg in het teken van de Citroën World Meeting. Duizenden wagens van het Franse automerk waren op het landgoed van Kasteel Middachten te bewonderen. Hieronder de Citroën World Meeting in zeven tweets.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten