Streeknieuws

Citroën World Meeting trekt dagelijks 11.000 bezoekers, zondag grote finale

Citroen DS19. Foto: Pixabay

DE STEEG – De Citroën World Meeting in De Steeg heeft dagelijks 11.000 bezoekers getrokken. Dat meldt de organisatie. In de voorverkoop gingen 7.500 kaarten over de toonbank en aan de kassa nog eens 4.000.

De organisatie spreekt van een ‘uiterst succesvol weekend’.  Er waren de afgelopen vier dagen ongeveer 5.000 Citroën’s op het landgoed van Kasteel Middachten te bewonderen.

Zondag gooit de organisatie de deuren open voor een spetterende finale op het grote podium. Nankosoul (16:30 – 18:00 uur), Los Paja Brava (21:30 – 23:00) en het Adèle Project (19:30 – 20:45) treden vandaag nog op.

Sinds 16:00 uur zijn de deuren voor iedereen open.

 

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten